Et spadestik dybere
Et spadestik dybere

Early bird-frist udløber 31. maj. TV2 Kosmopol tilmelder otte

Billede

Der er udbrudt en slags tv-krig om flest deltagere i årets konference.
Forleden var det TV2 Nord, der lagde sig i spidsen med seks tilmeldte, men forleden trak kollegerne fra Kosmopol ud i overhalingsbanen med otte tilmeldinger.

Selvom nordjyderne blev overhalet er TV2 Nord en foreløbig nummer to, når vi tæller deltagere, og ordene fra chefredaktør Tino Pedersen, TV2 Nord står stadig : - Det er ikke altid, at de vigtigste historier ‘klikker’. Penge er der heller ikke nødvendigvis i undersøgende journalistik. Derudover er det benhårdt og ofte utaknemmeligt at være dem, der graver de historier frem, som andre vil dække til.

-Derfor kan jeg ikke komme i tanke om noget, der giver mere mening end at samles om en af journalistikkens vigtigste discipliner og deltage i hyldesten af dem, der holder fanen højt, kæmper for sandheden og gør en forskel i vores samfund.

Der er stadig penge at spare ved de tidlige tilmeldinger, for traditionen tro har vi en early bird-pris. Den er i år 3100 kr. for hele konference-pakken, eksklusiv overnatning, og gælder indtil udgangen af maj, hvorefter prisen er 3900 kr.

 

Blizzload